Avelsnyheter
16 juni 2020 18:40

Premiär för Avelspodden – snack om avel i alla former

Ny podcastNu drar Avelspodden i regi av SWB igång. Under tisdagen släpps inte mindre än fem avsnitt på en gång med svar på frågor kring hur man lyckas som uppfödare.

Premiär för Avelspodden – snack om avel i alla former
Gustaf Johansson och Emma Thorén Hellsten håller i snacket i Avelspodden. De diskuterar ändringarna mer ingående i ett nytt avsnitt. Foto: SWB

Under tisdagen är det premiär för Avelspodden i regi av SWB. Hela fem avsnitt släpps på raken och här rätas alla frågetecken ut kring vilket sto man ska välja till avel, vilken hingst som är lämplig, avelsindex och själva betäckningen. Dessutom tar podden ett grepp om coronapandemin och konsekvenserna för aveln.

Bakom mikrofonerna finner vi inga mindre än SWB:s avelsledare Emma Thorén Hellsten och styrelseledamoten, hingsthållaren, uppfödaren och tävlingsryttaren Gustaf Johansson. På sikt är tanken att podden även ska bjuda in spännade gäster och programledarna uppmanar alla som har idéer om ämnen och gäster att höra av sig.

Här kan du lyssna på Avelspodden.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden