Sverige
30 september 2021 15:01

Programmet klart för GHS – världscupen tillbaka

GHS 2022Gothenburg Horse Show ser nu fram emot att få öppna upp dörrarna till Scandinavium och bjuda på tävlingar på högsta nivå - det blir återigen deltävlingar i världscupen i hoppning och dressyr. Arrangören har även satt ett datum för när biljetterna släpps.

Programmet klart för GHS – världscupen tillbaka
Snart släpps biljetterna till nästa års version av Gothenburg Horse Show. Foto: Roland Thunholm

Den 23-27 februari nästa år är Gothenburg Horse Show tillbaka, efter ett ofrivilligt uppehåll 2021 på grund av coronapandemin.

– Äntligen kan världscupen starta igen! Vi har längtat efter att få följa serien som avslutas med sista deltävlingen hos oss i Göteborg i februari inför världscupfinalen i Leipzig april 2022, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare för Gothenburg Horse Show, i ett pressmeddelande.

Det blir även världscup i dressyr på programmet, och samtidigt som den västeuropeiska ligan i Longines FEI Jumping World Cup startar i Oslo så släpps biljetterna till GHS den 14 oktober.

– Vi fortsätter på inslaget spår där dagpasset på fredagen är helt vigt åt dressyren, det har varit ett framgångskoncept de senaste åren, säger Tomas Torgersen.

Sverigeponnyn, Lövsta Future Challenge, Hall of Fame och Gothenburg Trophy är programpunkter som finns med sedan tidigare, och bland nyheterna finns inför nästa år finalen av ATG Riders Leauge, ungdomskonceptet Arena Youth Tour och parasport.

I samband med Gothenburg Horse Show arrangeras mässan EuroHorse 24-27 februari 2022.

Program Gothenburg Horse Show 2022
Arrangörens webb
Biljetter

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden