Dressyr
22 november 2020 20:38

Rekordfinaler för årets DressagePower

NationelltNär pandemin höll publiken borta från årets finaler av DressagePower i verkliga livet, slöt tusentals människor från 25 länder upp digitalt. Det blev publikrekord för arrangemanget.

Rekordfinaler för årets DressagePower
Peter Härnstam och Kristian von Krusenstierna – männen bakom DressagePower. Foto: DressagePower

När publiken hindrades från att följa finalerna på plats följde i stället över 8 000 personer från 25 länder förra helgens finaler av Dressage Power via direktsänd webb-tv.

– Fantastiskt att vi kunde bjuda på så bra sport för alla som ville se, men inte fick komma till Linköping. Vi slog tidigare tittarrekord med råge, säger Peter Härnstam, en av DressagePowers grundare, i ett pressmeddelande.

Startfälten hos Linköpings Fältrittklubb var rekordstarka och inkluderade många proffsryttare. Det handlade om finaler LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour, Young Rider Trophy, DressagePower Future Stars och Junior Trophy.

– Det var med stor lättnad vi kunde genomföra finalhelgen för alla som alla tävlat under året med vår finalhelg som sitt stora mål säger Peter Härnstam.

Här kan du se tävlingarna i efterhand

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden