Prylspaning
30 juli 2015 09:02

Ridbyxor för honom

Ridbyxor för kvinnor finns det gott om i varje hästaffär. Sortimentet för män brukar däremot vara rätt begränsat. Så till alla killar som rider - här kommer några snygga ridbyxor att ta en titt på.

Ridbyxor för honom

Horze Grand Prix Extend

Hos www.horze.se finns dessa ridbyxor med knäskoning för män. Byxorna har både snygga detaljer, de klassiska vecken fram och praktiska fickor till ett pris av 779 kronor.


Källquist Neco
Ett par marinblå ridbyxor med helskoning och snygga fickor får du om för 780 kronor från www.kallquist.se. Klicka in på sidan för att hitta närmaste återförsäljare.


New Excellent CRW
De flesta herrbyxor har veck framtill, även dessa från www.hooks.se. Två färger finns tillgängliga och prislappen ligger på 729 kronor.


Gentleman de lux Domino
Så här glad blir man av ett par vita knäförstärkta ridbyxor från www.borjes-tingsryd.se. Kanske för att prislappen endast är 99 kronor? Helt klart värt att testa!


Animo Man
Från Animos höstkollektion 2014 finns dessa ridbyxor. Hos www.skarahastsport.se finns tre färger och de kan bli dina för 2149 kronor. För att undvika förvirring över vilket kön byxorna är tänkta till så heter modellen Man – mycket smidigt!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden