Sverige
16 maj 06:25

Ridsportförbundet söker ny generalsekreterare

Nytt jobb?Annika Tjernström, som varit Svenska Ridsportförbundets generalsekreterare sedan 2017, fick tidigare i år veta av förbundsstyrelsen att hennes uppdrag tar slut i juni. Nu söker förbundet efter en ny ledare, "med ett hjärta som klappar för idrottsrörelsen och ridsport".

Ridsportförbundet söker ny generalsekreterare
Vem blir ny generalsekreterare när Annika Tjernström avslutar sitt uppdrag? Foto: Roland Thunholm

I en intervju med Ridsport berättade Annika Tjernström om varför hon nu kliver av som generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet – ett beslut hon inte själv tagit, utan förbundsstyrelsen.

− Det var styrelsen som bedömde att det är en lämplig tidpunkt för ett skifte på ledarposten inför nästa steg i Svenska Ridsportförbundets utveckling, sa Annika Tjernström då.

Nu annonserar Ridsportförbundet efter en framgångsrik ledare, ”som med en strategisk blick och struktur får andra människor och verksamheter att utvecklas”. De vill även att generalsekreteraren har ”ett hjärta som klappar för idrottsrörelsen och ridsport” – här hittar du hela annonsen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden