Ridsportpodden
23 februari 13:26

Ridsportpodden: Horsemanship med David Medina

Bakom mikrofonenÄntligen fredag och dags för ett nytt avsnitt av Ridsportpodden! Den här veckan gästas vi av spanjoren David Medina, hästtränare baserad utanför Malaga som vi kan lova kommer inspirera både dig som är hobbyryttare och dig på elitnivå.

Ridsportpodden: Horsemanship med David Medina
Ridsportpodden gästas den här veckan av spanjoren David Medina. Foto: Privat

Vi är otroligt glada över att få välkomna den genuint hästbitna spanjoren, David Medina, som gäst i veckans poddavsnitt!

Programledare Cecilia Bergåkra berättar om den gångna helgens stora inspirations-kick off hemma på familjegården Bergåkra. Förutom David Medina gästades eventet även av Elisabet Lundholm och Ingvar Fredricson.

David Medina berättar i avsnittet – som denna vecka är på engelska–om sin starka dragningskraft till att bli ett med djur och natur, något som följt honom under hela hans liv. Verksamheten i Spanien handlar om att träna hästar från alla discipliner och grenar, de allra flesta med någon form av utmaning. Medina vill inte själv kalla dem problemhästar, snarare säger han är det hästar som har blivit missförstådda.

– Det är ett mycket spännande avsnitt med reflektioner som inspirerar till att nörda ner oss ännu mer i hästens naturliga utbildningsgång, säger Cecilia Bergåkra.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden