Hoppning
25 juli 2019 17:30

Rolf-Göran dubbelt placerad i Hickstead

InternationelltNations Cup-meetinget i brittiska Hickstead mjukstartade under torsdagen. Rolf-Göran Bengtsson lyckades bäst av svenskarna och plockade hem två placeringar.

Rolf-Göran dubbelt placerad i Hickstead
Rolf-Göran Bengtsson har inlett meetinget i Hickstead med två placeringar (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Denna vecka rids sjätte omgången av hoppningens Nations Cup i brittiska Hickstead. De internationella tävlingarna inleddes under torsdagen där det visade sig att Rolf-Göran Bengtsson är i fin form.

I 1,50-klassen över två faser placerade sig Rolf-Göran på fjärde plats med Ermindo W och red hem drygt 25 000 kronor. Klassen var en kvalklass till söndagens GP-hoppning och vanns av Guy Williams, Storbritannien, på Rouge de Ravel.

Rolf-Göran tog även en placering i 1,45-hoppningen som gick direkt mot klockan tidigare under torsdagen, där blev det en nionde plats med Ermindo W. I denna klass testade även de andra svenska ryttarna på banan. Peder Fredricson/Zacramento, Angelie von Essen/Luikan Q, Rolf-Göran Bengtsson/Oak Grove’s Carlyle och Fredrik Jonsson/Cold Play tog sig lugnt runt banan med ett tidsfel.

Nations Cup-hoppningen rids på fredag med start klockan 15:15. Vilka som startar i laget är ännu inte presenterat.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden