Dressyr
18 september 2022 17:44

Rosettregn över Jennie Larsson i Djursholm

DubbelsegrareDet blev fina resultat för Jennie Larsson och båda hennes hästar vid helgens dressyrtävlingar i Djursholm. Två segrar och två andra topplaceringar blev facit.

Rosettregn över Jennie Larsson i Djursholm
Jennie Larsson och Zircoon Spring Flower. Bilden är från Falsterbo i somras. Foto: Roland Thunholm

Under lördagen reds Grand Prix-klassen på Djursholms dressyrtävlingar, och av de elva ekipagen var ett över 70 procent, Jennie Larsson och Zircoon Spring Flower (KWPN, val, f -04, e Painted Black – Armstrong, uppf T. Verhoeven, äg Lövsta stuteri AB).

De fick 70,815 procent och vann därmed före Emilie Nyeröd och Floppy Disc. På tredje plats återfanns Jennie Larsson igen, nu med Bonafide.

I söndagens Grand Prix kür upprepade Jennie och Zircoon Spring Flower samma prestation, nu med 74,500 procent. Skillnaden i den här klassen var att Jennie med Bonafide red in på andraplatsen, med Mats Hendeliowitz och Autograf Q som trea.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden