Hoppning
15 februari 2020 17:02

Rosettregn över Karin Martinsen i Tyskland

Visar storformKarin Martinsen är rejält på gång. Under fredagen blev det tre topplaceringar på tre starter i tyska Neumünster. Dagen kröntes med en sjundeplats i 1,50-klassen.

Rosettregn över Karin Martinsen i Tyskland
Karin Martinsen briljerade i Tyskland under fredagen. Här vid ett annat tillfälle. Foto: Roland Thunholm

Det är flera svenskar på plats i tyska Neumünster, men den som har hållit den svenska fanan högst så långt är Karin Martinsen. Åtminstone under fredagen. Först blev hon fyra av 59 starter i 1,45-klassen med hästen Tailormade Chloe Star PS. Därefter kom hon sjua i 1,50-hoppningen med Tailormade Concella Blue PS.

Segern i 1,45-hoppningen gick till tysken Nisse Lüneburg med Look at me R, som red på 0 fel och tiden 54,19. Martinsen nollade och gick i mål på 55,31. I 1,50-klassen blev det också tysk seger genom Katrin Eckermann som red felfritt med hästen Caleya på tiden 52,34. Martinsen och Tailormade Concella Blue PS passerade mållinjen på tiden 60,20.

Dessutom var Karin Martinsen sjua av 50 starter i fredagens 7-årsklass på höjden 1,35 med hästen Tailormade Cabluevara PS.

Tilläggas kan också att Rolf-Göran Bengtsson vann fredagens 1,40-klass med nya stjärnan Clara Faut. Bengtsson gick i mål dryga sekunden före tvåan, tysken Jan Meves och hästen Dynastie D.

Hela resultatlistan i 1,45

Hela resultatlistan i 1,50

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden