Hoppning
27 januari 2019 15:28

Seger för Malin Baryard Johnsson i Amsterdam

InternatonelltMalin Baryard Johnsson och H&M Second Chance visade klassen i söndagens 1,45-hoppning i holländska Amsterdam. "Hon går från klarhet till klarhet," säger ryttaren om det 11-åriga SWB-stoet.

Seger för Malin Baryard Johnsson i Amsterdam
Malin Baryard Johnsson och Second Chance. Arkivbild: Roland Thunholm

Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance (SWB sto f 2008 e Carland-White Clover, uppf/äg Margareta Eriksson-Bech och Eva Söderström) fortsatte visa storform på det femstjärniga världscupmeetinget i Amsterdam.

Ekipaget följde upp lördagens andraplacering i en 1,45-klass med en seger på samma höjder under söndagen.
– Hon går från klarhet til klarhet och blir bara bättre och bättre, sa en strålande glad Malin Baryard Johnsson till SVT efter sin seger.

Klassen hade 46 startande och sju av dem var felfria i grundomgången. I omhoppningen var H&M Second Chance sex tiondelar snabbare än tvåan, Frankrikes Simon Delestre.
– Hon är väldigt snabbt, det är bra för en ryttare att ha en sådan häst för att hålla snabbheten själv. Hon är nästan snabbare än vad jag är, sa Malin Baryard Johnsson till SVT.

– H&M Second Chance är nog den häst som jag har vunnit allra mest på. Hon är lite begränsad på de allra, allra största hindrena så det gäller att hålla det på precis på rätt nivå.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden