Hoppning
28 juli 2019 20:18

Shane Carey i storform

NationelltDet var Shane Carey som dominerade den högsta klassen hos Henriksdals Ryttarförening - han både vann och placerade sig.

Shane Carey i storform
Shane Carey vann 1,45-hoppningen hos Henriksdals Ryttarförening. Med Quinn som är på bilden kom han dock trea (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Vid sidan av det stora SM-meetinget på Sundbyholm har det ridits nationella hopptävlingar på några ställen i landet. Hos Henriksdals Ryttarförening reds under söndagen en 1,45 som hade 16 starter.

Tre ekipage nollade i grundomgången, bland dem fanns Shane Carey två gånger om med Detroit (DWB sto f-1 e Diamant de Revel-Corrado I, uppf Henrik Hansen) respektive Quinn, samt Jüri SokolovskiContigo. Det blev Shane Carey som tog hand om segern med Detroit genom att vara ensam dubbelnolla. Både Contigo och Quinn drog på sig åtta fel i omhoppningen, men Jüri kom tvåa med Contigo och Shane tog hand om tredjeplatsen med Quinn.

Segern gav 6 500 kronor i prispengar till Shane Carey.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden