Hoppning
5 september 2020 18:55

Sissela Smith 1,45-segrare i Norrköping

NationelltSissela Smith gasade rejält redan förra helgen i Norrköping då hon vann 1,45 med Casemiro CC. Under lördagen gick det fortast med Charmonix CC, men med ett ner blev det återigen stallkompisen som plockade hem den blågula rosetten.

Sissela Smith 1,45-segrare i Norrköping
Sissela Smith och Joel Torstenson var de enda som lyckades rida dubbelt felfritt. Foto: Norrköping Horse Show

Sissela Smith fortsätter segertåget på Norrköping Horse Show. Förra helgen blev det vinst i 1,45 med Casemiro CC (val f-11 e Cachas-Contender, uppf Jochen Ramcke, äg CC Holsteiner Breeding), vilket upprepades med ännu en seger under lördagen. Snabbast var dock Sissela Smith med Charmonix CC (sto f-08 e Clearway-Acorado, uppf Reimer Blanck, äg CC Holsteiner Breeding), men ett nedslag placerade ekipaget på tredjeplatsen. Joel Torstenson och Felix (val f-07 e Feliciano-Imperator, uppf/äg Dräggesta Gård AB) trängde in sig som tvåa mellan.

Klassen bjöd på 37 starter och med bedömningen winning round och A:0 i två omgångar gick tio ekipage till final. Sissela Smith var felfri och red på tiden 45,38 sekunder, medan Joel Torstenson tog betydligt längre tid på sig och gick i mål på 54,45 sekunder. Duon var dock de enda felfria i finalen, vilket resulterade i bronsplatsen för Torstenson.

Resultatlistan i 1,45.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden