Prylspaning
2 juli 2015 08:43

Sköna gröna prylar

Grönt är skönt sägs det och grönt är det verkligen ute just nu. Så varför inte maximera den härliga sommargröna färgen och även klä dig och hästen i grönt? Dessa snygga prylar hjälper dig en bit på väg.

Sköna gröna prylar

 

Eskadron Brilliant

Ett snyggt schabrak från Eskadron i härlig grön färg. Du kan klicka hem ett eget från www.aleridsport.se för 598 kronor.


Montar green bamboo
Ett par knallgröna ridbyxor med silikonskoning rider man extra bra i. Prislappen ligger omkring 1000 kronor. Återförsäljare hittar du på www.montar.de.


Manfredi fontana/sacramento
Det spanska märket Manfredi gillar grönt och erbjuder denna snygga kavaj. Finns både i dam och herrstorlekar för cirka 4000 kronor. Kika in på www. manfrediequestrian.com för att hitta återförsäljare.


Lamicell new crystal
En fräck huva i knallgrön färg passar både på tävling som till vardags. För 279 kronor hos www.charlies.nu blir den din.


Claridge house
Blingade stenar i grönt passar alla hästar! Detta sommarfräscha pannband kostar 199 kronor hos www.hooks.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden