Ponny
20 maj 2014 11:30

SM-guld ger clinic

Det finns extra mycket att tävla om i årets SM-final i laghoppning för ponny på Strömsholm den 7 juni. Både för laget och för medföljande hejaklackar.

SM-guld ger clinic
Flyinge RF är regerande mästare och på jakt efter både nytt SM-guld och clinic med Jens Fredricson. Roland Thunholm

Segrande lag får utöver SM-guld en clinic med landslagsryttaren Jens Fredricson. Han kommer till den segrande klubben för att hålla clinic med rubriken ”Så tränar du för framgång på ett hållbart sätt”. Flyinge RF är regerande mästare och klart för final även i år.

För att skapa extra stämning i finalen är också hejaklackspriset tillbaka. Bästa hejaklack vinner 50 biljetter till Sweden International Horse Show i Friends Arena i Stockholm den sista helgen i november.

– Vi vill sprida kunskap om god ridning och ponnyekipagen är ridsportens framtid. Därför kryddar vi SM-finalen med extra priser. En SM-final i Agria Ponnyallsvenskan på Strömsholm är numera en klassiker. Stämningen är på topp och bland supportrarna klappar hjärtat lite extra, säger Stefan Fur, hästchef hos Agria djurförsäkring på SvRF:s webb.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden