Prylspaning
31 juli 2014 09:59

Små saker med stor nytta

På tävlingsplatsen men även hemma i stallet kan arbetet förenklas med fiffiga prylar. Vem har inte irriterat sig på smutsiga benlindor eller ficklösa ridbyxor? Nu är det slut med dessa bekymmer - lösningen är enkel!

Små saker med stor nytta

Mobilhållare
Inga lämpliga fickor att ha mobilen i? Denna mobilhållare sätter du på armen och du har alltid mobilen lätt tillgänglig om olyckan skulle vara framme. Den är dessutom tillräckligt liten för att rymmas under kavajen eller jackan om du inte vill att den ska synas. Mobilhållaren finns i tre storlekar och går att köpa i tvåpack för 149 kronor på www.xxl.se (sök på ”telefonhållare”).

Skydd till benlindorna
Om det blir en regnig sommar kan dessa överdrag skydda benlindorna från smuts. Överdragen kommer från Catago och kostar  59 kronor på www.stromsbergsgard.se.

Smidig vattenhink
Hårda plasthinkar är ofta otympliga att släpa på men med denna hopfällbara vattenhink ryms nästan överallt. När hästen druckit klart plattar du enkelt ihop den. Hela 11 liter vatten ska få plats, ett måste på tävlingsplatsen! Hinken kostar endast 49:90 kronor på www.biltema.se.

Designa din egen boxstopper
Sjöhagen Wear erbjuder denna fiffiga boxstopper som hindrar hästen från att gå ut när boxdörren är öppen. Lämplig att använda både hemma i stallet och på tävling. Du kan välja din egen färgkombination och framsidan lämpar sig för brodyr. För 395 kronor kan du klicka hem den på www.sjohagen.com/

Praktisk tränsförvaring
Denna snygga tränsväska Traveller från Glengordon har plats för både träns och fickor för övrig förvaring. Allt på en plats underlättar när du ska resa med hästen eller bara organisera i sadelkammaren. Väskan kostar cirka 529 kronor och återförsäljare finns att se på www.equalityline.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden