Blogg
28 januari 2014 07:53

Snart dags för Lotta och Sylveträning igen!

I veckan har hästarna fått gå i skogen alla dagar då b-kortlastbilens koppling gick sönder och har varit på lagning men den är nu lagad. Det har varit väldigt skönt och bra för hästarna då de har fått galoppera mycket och fått konditionsträna.

I lördags var jag på Östergötlands Ridsportgala. Ridsportgalan är en gala som nu hade 10 års jubileum. Det var över 800 gäster.

Galan var i Linköping i Konsert och Kongress. Förra året vann jag priset för årets ponnyryttare i hoppning och därför kunde jag inte bli nominerad i år utan jag var bara där och hade kul och slapp att vara nervös. Det bjöds på trerätters middag och det delas ut 12 olika priser under kvällen. Det var även underhållning bland annat av Judit och Judit. Middagen och prisutdelningen höll på till 23-tiden och så avslutade vi på nattklubben fram till 02.00. Mycket drag kvällen lång.

Idag har jag varit hos min mentala tränare Eugenia Eriksson. Där har vi gått igenom de nya målen och hur jag ska utveckla min mentala träning.

Just nu är det väldigt mycket i skolan men förhoppningsvis blir det lite mindre efter nästa vecka. På fredag åker jag och mamma till Jumpclub igen och tränar för Lotta och Sylve. Lotta och jag ska även gå igenom min tävlingsplanering. Vi blir kvar till söndag för vara med på Jump Clubs kickoff. Det blir en rolig och spännande helg.

Förra veckan fick jag en jacka från Tidningen Ridsport samt ett jättefint diplom. Jättekul! Jackan får jag vänta med att använda liiiite eftersom det är en vårjacka. 🙂

/Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden