Dressyr
25 september 2018 13:57

Sofie Relander finslipar formen utan sadelgjord

Inför Flyinge CDIHur laddar man upp inför starten i en internationell dressyrtävling? Sofie Relander stämmer av att allt är under kontroll genom att rida utan sadelgjord.

Sofie Relander finslipar formen utan sadelgjord
Sofie Relander visar att balansen är bra inför helgens internationella dressyrtävlingar i Flyinge när hon plockar bort sadelgjorden och rider sin fina Barcelona MV.

Sofie Relander och Barcelona MV (SWB, sto f-08 e Figaro R-Riverside, äg och uppf Lars Öhrn och Maria Winberg) rider U25-klasserna vid helgens internationella dressyrtävlingar på Flyinge, som inleds på torsdag.

På sitt Instagram-konto visar hon hur ett av de sista träningspassen inför helgen ser ut.

– Jag ska bara kolla så att balansen är med nu, förklarar Sofie, tar av sadelgjorden, sitter upp och sätter igång att rida.

Och balansen är det inget fel på. Byten i vart annat galoppsprång, piruetter, passage och ökningar sitter där de ska. Så nu är ekipaget redo för Flyinge-tävlingarna.

Vi säger lycka till!

Här kan du följa Sofie Relander och övriga dressyrryttare vid helgens tävlingar i Flyinge.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden