Ponny
7 juli 2014 10:45

Soligt och varmt på NF-mästerskap

Laholmsortens Lantliga Ryttarförening, i samarbete med Svenska New Forestföreningen, var värd för 2014 års new forestmästerskap. Det lockade närmare 150 ponnyer tillsammans med sina ryttare, familjer och andra hästintresserade till Laholm i högsommarväder den första helgen i juli

Soligt och varmt på NF-mästerskap
Fabulous blev reserv BIS och Cristalls Graze RNF 2705 utsågs till BIS.

Gullabos Jinder och Rebecca Nilsson tog sin fjärde titel i och med segern i dressyr kategori D. Kategori C vanns av Tomacs Nogger och Sophie Högsta och i kategori B heter vinnarparet Baekkeskovens Helicon och Paula Bon.

I lördagens utställning med 89 ponnyer utsågs stoet Cristalls Graze RNF 2705 (e Marrondales O´Connor RNF 167 u Holmens Gatsby RNF 2414 uppf Cristina Isoaho, äg Annie Bengtsson) till BIS med den Hollandfödde valacken Fabulous som reserv av domarna Birgitta Larsson och Madeleine Beckman. Trea i BIS-ringen med toppnoteringen 44 poäng, gick den 21-årige hingsten Åstratorps Mowitz RNF 129.

Hoppmästerskapet gick på söndag eftermiddag och segrare i kategori C respektive D blev Rebecca Syldevik med Skånhällas Joppe och Wilma Holmestrand med Hembys Bogart.

Det tävlades dessutom om kombinationstitlar på tre olika nivåer samt rasmästerskap för ungponnyer.

Mer info och länk till fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden