Blogg
27 maj 2014 07:00

Sommar på riktigt

Sommaren är verkligen här på riktigt. Solen skiner, bonnabrännan blir mer och mer distinkt och hästarna är sådär härligt pömsiga efter timmarna i de gröna hagarna.

Här på Stenshill har det varit fullt upp i helgen med körkalaset och Boydträning. Första dagen var det dressyr, Fredrik körde första passet klockan 9.15. Fördelen med tidig start är att det är överstökat och man kan lägga fokus på andra uppgifter. Nackdelen är den att man kanske får stressa lite på morgonen. Men inga problem mina vänner, jag har lärt mig prioritering och rationalisering. Två viktiga ord som man bör minnas och bruka om man planerar att ha många fyrbenta varelser i sitt liv. Något jag haft svårt för (speciellt rationaliseringen) men som herr Persson försökt pränta in i huvudet på en i snart tre års tid.

Dag två var det precisionträning. Tur var väl det att Fredrik körde nolla för av alla underliga bestraffningar man har hört talas om så var det väl kanske lite väl att tvinga kusken att klä av sig ett plagg för varje boll som åkte i backen. Och när kusken inte längre hade kläder att ta av sig fick groomen börja avlägsna plagg… jag nämner inga namn, men någon fick köra runt i kalsongerna.

Nu när kalaset är över försöker jag hinna ikapp med selputsandet och förberedandet inför nästa tävling.
/ANTONIA

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden