Hoppning
26 januari 2022 14:29

Stall Zets hästar vidare till nya ryttare

ÖvertagandeNu är det klart vad som händer med Casquo Blue och de andra hästarna som tillhör Stall Zet och som ridits av Douglas Lindelöw.

Stall Zets hästar vidare till nya ryttare
Douglas Lindelöws stjärna Casquo Blue går vidare till en brittisk ryttare. Foto: Roland Thunholm

Det blir familjen Charles på Heathcroft Farm i England som tar över tyglarna till Casquo Blue, Cinca och Jezebel.

Stall Zet som äger hästarna skriver på Instagram att företaget har beslutat om en ny väg för sina hopphästar, och att de är glada att kunna berätta att Heathcroft Farm har sagt ja till att ta hand om hästarna, och att de välkomnar att Harry, Sienna och Scarlett ska utveckla hästarna vidare.

22-årige Harry Charles red för Storbritannien i OS i Tokyo, och hans syskon Sienna och Scarlett är också tävlingsryttare. Pappa Peter Charles var med om att ta lagguld för Storbritannien vid OS 2012.

Enligt tidigare uppgifter skulle Stall Zet renodla sin verksamhet, och det var därför samarbetet med Douglas Lindelöw avslutades. Ridsport har sökt Daniel Redén som driver Stall Zet, men har ännu inte lyckats nå honom.

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Stall Zet (@stallzet)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden