Hoppning
26 januari 2020 09:16

Stephanie Holmén placerad i femstjärnig GP

InternationelltStephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow slog till med en placering i lördagskvällens Grand Prix över 1,60-hinder i Amsterdam.

Stephanie Holmén placerad i femstjärnig GP
Stephanie Holmén och "Sparven" såg till att det blev svenskt i prislistan i Amsterdam. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Det var ett starkt startfält i den femstjärniga GP-hoppningen som reds under det pågående världscupmeetinget i holländska Amsterdam.

Stephanie Holmén och Flip´s Little Sparrow (SWB sto f 2006 e Cardento-Robin Z, uppf Kristina Larsson, äg Astrid Ohlin och Grevlundagården) var ett av 42 ekipage i klassen och slutade elva med 0+8 fel.

Ekipaget var ett av elva ekipage som var felfria i grundomgången och hade fjärde bästa tiden i omhoppningen.

Frankrikes Julien Epaillard vann tillsammans med Toupie de la Roque.

Meetinget fortsätter med bland annat världscuphoppningar på söndagens eftermiddag. Där representerar Stephanie Holmén och ”Sparven” Sverige tillsammans med Henrik von Eckermann och Fancy Me.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden