Hoppning
28 juli 2018 14:23

Stephanie plockar placeringar med Carma

HicksteadStephanie Holmén fortsätter plocka placeringar vid Nations Cup-meetinget i Hickstead. Under lördagen blev det ytterligare en 1,50-placering med Carma.

Stephanie plockar placeringar med Carma
Stephanie Holmén och Carma har placerat sig dubbelt i Hickstead (arkivbild). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Flera svenska ryttare är denna vecka och tävlar vid det femstjärniga meetinget i brittiska Hickstead, där Sverige ska rida sin sista omgång i Nations Cup. Inför söndagens nationshoppning har Stephanie Holmén visat att hon är i finfin form. Både under torsdagen och fredagen har hon plockat hem placeringar i både 1,50 och 1,60 (läs mer här).

Nu har rosettskörden utökats ytterligare. I ”The Bunn Leisure Salver” över 1,50-hinder placerade sig Stephanie på nytt med Carma (SWB sto f-04 e Cardento-Ralmé, uppf Eva Ohlsson & Björn Lundgren). Klassen hade 38 ekipage och reds med en grundomgång och en omhoppning. Stephanie och Carma var ett av nio ekipage som dubbelnollade och tiden räckte till en sjätteplats, vilket gav drygt 11 000 kronor i prispengar.

Även Evelina Tovek och Mill’s Sheridan placerade sig i klassen genom en felfri grundomgång och åtta fel i omhoppningen. Klassen vanns av amerikanska Laura KrautNouvelle.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden