Sportnytt
3 december 2018 16:24

Grevlunda Grand Prix tar paus nästa år

TävlingEn av de stora svenska sommartävlingarna ställs in 2019. Arrangören meddelar att tiden inte finns.

Grevlunda Grand Prix tar paus nästa år
Inga hopptävlingar på Grevlunda nästa år. Foto: iStock

Det blir inga tävlingar hos Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson på Grevlunda 2019. Det meddelar Lisen Bratt Fredricson på sin Facebooksida.

”Tyvärr kommer vi inte arrangera tävlingar här hemma på Grevlundagården 2019. En tävling som skall bli bra och utvecklas kräver att man lägger ner tid och engagemang, något som är svårt att hinna med för oss just nu. Det har varit mycket roliga år och kanske tar vi upp dem igen i framtiden! Tack till Österlens Ridklubb, samarbetspartners, ryttare och hästar som gästat oss”, skriver hon.

Tävlingarna på Grevlunda har varit ett årligt inslag sedan många år. De senaste åren har tävlingarna gått under namnet Grevlunda Grand Prix och vid flera tillfällen har en deltävling i 7-Stars arrangerats på tävlingsplatsen hemma hos familjen Fredricson på Österlen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden