Hoppning
7 september 2020 11:43

Svenska Grand Prix-segrar i Baltic Cup

InternationelltDe svenska ekipagen levererade stort i söndagens GP-klasser på Baltic Cup i danska Herlufmagle med flera segrar.

Svenska Grand Prix-segrar i Baltic Cup
Filippa Lagergren och Reneharney Boy är ett av de framgångsrika ekipagen i Baltic Cup. Bilden är tagen vid SM tidigare i år. Foto: Roland Thunholm

Ridsport har tidigare berättat att Ingemar Hammarström vann lördagens Grand Prix för juniorer över 1,40-hinder tillsammans med Lacroix (val f -11 e Marius Claudius-Ogano Sitte, uppf Jan Wuytack).

De svenska framgångarna fortsatte att komma under söndagen.

I D-ponnyernas Grand Prix över 1,30-hinder blev det svensk seger genom Filippa Lagergren och Crafty Colours. Den här klassen hade 16 startande. Fyra av dem var felfria i första rundan och segerrekipaget stod för en av tre dubbelnollor. Filippa Lagergren var även placerad som sexa med Reneharney Boy, medan Thea Gånehed/Sarah’s Pandora såg till att det blev svenskt på fjärde plats och Ellen Hammarström red familjens tidigare Europamästare Ocean des AS till en femteplats.

 

I de lite mindre ponnyernas Grand Prix över 1,20-hinder vann Julia Cissig tillsammans med Woodfield Night Light efter 0+4 fel och även för kategori 3 blev det svensk GP-seger genom Clara Lindeberg och Magneto Sprite.

Det blev också svenskt på både första- och andraplatsen i lördagskvällens nationshoppning. I det blågula segerlaget red Ellen Hammarström, Selma Staffare, Clara Hermelin och Alice Ljung.

Resultat, Baltic Cup

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden