Fälttävlan
26 april 2015 16:02

Tre svenska tvåor i Sopot

Det blev flera svenska placeringar i när helgens internationella tävlingar avslutades i polska Sopot.

I meetingets CIC* med över 50 startande ekipage slutade Anna Freskgård tvåa med Fly Away V/D N. Ranch efter fyra straff i den avslutande hoppningen. Hennes slutstraff var samma som segrarens, Finlands Sanna Siltakorpi, men finskan vann på grund av bättre resultat i terrängen. Alexandra Jura/Apollo Gammelgarden slutade fyra i samma klass. 

Även i tävlingens CIC** blev det svenskt på andra plats. Nu var det Therese Viklund och Mocca SE som höll sig framme. Trea blev Louise Hiort af Ornäs med First Lady och Sandra Gustafsson red Koordinat till en sjätte plats bland klassens knappt 50 startande. 

Trenden med svenskar på andraplats höll i sig även i den trestjärniga klassen där Sandra Gustafsson och Kaminskij höll i den andra plats ekipaget hade efter lördagens terräng. Hon avslutade den 35 ekipage stora klassen med en felfri banhoppning. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-