Ponny
31 augusti 2014 17:49

Svenska vinster i Baltic Cup

(Uppdaterad) Det blev två svenska vinster och flera placeringar i fredagens Baltic Cup i danska Fredensborg. Framgångarna fortsatte på lördagen men söndagen blev däremot inte lika bra.

För vinsterna svarade Zamantha Svensson som vann ett GP-kval på 1,10-hinder i kategori C med Sputnik och Julia Hallberg som gjorde motsvarande med Carnhill Clover Lass i på 1,20-höjder i kategori D.

I GP.kvalet för kategori C kom Lucas Arvidsson trea med Yukon Gold och Janelle Larsson fyra på Sabrina Fair. Klara Mattsson var trea med Attorory Lass i GP-kvalet för kategori D som hade ytterligare fem svenskar i prislistan.

Uppdatering
På lördagen blev det svensk dubbelseger i GP-kval på 1,25-höjder för kategori D. Emma Rundcrantz vann med Tamarix och Johnna Bergfeldt kom tvåa på Dawn Godess. I en klass på 1,15-hinder var det tre svenskar främst med Vanja Selander som vinnare på Park Silver Bracken.

I ett GP-kval över 1,15-hinder för kategori C kom Janelle Larsson femma med Sabrina Fair och i ett GP-kval för kategori B  var Philip Svitzer/Oliver trea och Hanny Landgren/Flying Dragon fyra på 0,95-höjder.

Uppdatering söndag
Söndagens GP-klasser gick i de röd-vita hemmafärgerna. I kategori D på 1,30-höjder var Ellinor Malmgren enda svensk på placering som trea med Morgan. Klara Mattsson/Hoppenhof´s Thomas var tvåa på C-ekipagens 1,20-hinder och i kategori B dubbelnollade Lucas Arvidsson till tredje plats med Claughan Thady.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden