Fälttävlan
24 mars 2016 17:25

Silver-Sara väl med i Frankrike

Sara Algotsson Ostholt och Wega är femma efter torsdagens dressyr i franska Fontainebleaus CCI2*. Ryttaren är också fyra efter dressyren i CICO3* med Reality. I den trestjärniga klassen ingår Nations Cup där Sverige har lag.

Drygt 70 ekipage i den tvåstjärniga klassen har gjort sin dressyr på torsdagen. Övriga gör sin dressyr i morgon, fredag. Sara Algotsson Ostholt och Wega ligger femma på 37 straff, inte långt efter ledande Alex Hua Tian/Don Geniro, Kina, som har 34,5 straff. Det är första internationella fälttävlan för Wega sedan i augusti. 

I den trestjärniga klassen, som också innehåller Nations Cup, gjorde Sara Algotsson Ostholt sin dressyr med Reality sent på torsdagens eftermiddag. När 29 ekipage har gjort sin dressyr är ekipaget fyra med 44,8 straff. Leder gör Tysklands Michael Jung/La Biosthetique Sam FBW på 35,9 straff.  I den trestjärniga klassen gör Frida Andersén och Herta samt Jonna Friman och Lady Grey sina dressyrstarter på fredagen. Sverige deltar med lag i Nations Cup. 

Resultat CCI**

Resultat CICO3*

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-