Hoppning
9 januari 2019 18:48

Svenskarna igång i Abu Dhabi: Henrik 1,45-trea

I värmenHenrik von Eckermann är tillbaka i Förenade Arabemiraten för en varm säsongsstart. Förra året plockade han placeringar på löpande band under sin vistelse och även den här gången inledde Henrik stabilt.

Svenskarna igång i Abu Dhabi: Henrik 1,45-trea
Henrik von Eckermann är tillbaka i Förenade Arabemiraten. Arkivbild: Roland Thunholm

Henrik von Eckermann och Evelina Tovek startar för andra året sin vårsäsong med en serie tävlingar i Förenade Arabemiraten. Dessutom är Linda Heed och Annika Axelsson också på plats.

Under årets första månader 2018 toppade Henrik von Eckermann flera gånger om i Förenade Arabemiraten. Det blev segrar i allt från världscupen och Grand Prix till Six Bar.  Nu har han satt igång årets tävlande i värmen och det blev en stabil start: Trea med Que Bueno de Hus Z i fyrstjärnig 1,45 efter dubbelt felfritt. Med Lorielle blev det två ner i omhoppningen och ekipaget la beslag på den sista placeringen, nummer tolv.

Några andra blågula placeringar blev det också i dag i snäppet lägre klasser. Linda Heed inledde sejouren med en åttondeplacering med Decurio i 1,40 och placering 11 i 1,30 med Certina M. Veckans tävlingar går i Abu Dhabi och helgen toppas med Grand Prix på söndag.

Resultat

View Of Abu Dhabi In The United Arab Emirates
Abu Dhabi är platsen för veckans tävlingar. Foto: Istock

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden