Hoppning
7 mars 2019 11:06

Sveriges bästa hoppryttare bjuds in till att göra upp på nya stortävlingen

Utökat programVolkswagen Stockholm Grand Prix, dit Sveriges högst rankade ryttare bjuds in, kommer att avgöras under Stockholm Horse Week i sommar.

Sveriges bästa hoppryttare bjuds in till att göra upp på nya stortävlingen
Malin Baryard Johnsson, här med H&M Indiana, rider i ett GCL-lag och lär vara en av ryttarna som syns på banan under Stockholm Horse Week. Arkivbild: Roland Thunholm

Volkswagen Stockholm förlägger Volkswagen Stockholm Grand Prix under Stockholm Horse Week.
– Vi är superglada över att kunna förstärka programmet ytterligare. Det här är en etablerad tävling som håller en hög klass och bland tidigare vinnare hittar vi bland annat Peder Fredricson, säger Sara Johansson, tävlingsledare LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week i ett pressmeddelande.

Global Champions Tour Stockholm och Stockholm Horse Week arrangeras på Stockholm Stadion 13-16 juni. På torsdagseftermiddagen kommer Volkswagen Stockholm Grand Prix att avgöras.

De tjugo högst rankade seniorryttarna i Sverige bjuds in till tävlingen som går i 1,45.
– Vår målsättning är att kunna bygga upp Stockholm Horse Week successivt över tid. Den nationella klassen med Volkswagen Stockholm är en del i detta och en bra början. Vi satsar på att fler av våra svenska ryttare ska få chans att rida i den fantastiska miljön som Stadion erbjuder, säger Johan Pagerup, vd för SHW.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden