Sportnytt
19 april 2018 06:24

SVT sänder från Falsterbo Horse Show

SVT kommer att sända från sommarens hästfest i skånska Falsterbo under tre dagar.

SVT sänder från Falsterbo Horse Show
Rolf-Göran Bengtsson och Spring Dark var ett av ekipagen som syntes i SVT:s sändningar från Falsterbo 2017. I år kommer SVT till skånska hästfesten igen. Foto: Roland Thunholm

– Det känns jättespännande och roligt att återvända till Falsterbo efter förra årets uppskattade sändningar, säger SVT:s projektledare Helena Bäckman på SVT:s webbplats.

Falsterbo är Sveriges enda femstjärna internationella utomhustävling i hoppning och VM-året 2018 är det troligt att det tänkta VM-laget finns på plats. SVT sänder den 13 till 15 juli. Det blir bland annat hoppningens derby och lagtävlingen Nations Cup och en del dressyr.
– Det är jätteroligt. Även om det känns som att hela häst-Sverige är på plats är det jättemånga som vill följa det på tv. Falsterbo är en riktig hästfest i allt, det finns något för alla, säger SVT:s expert Lotta Björe på SVT:s webbplats.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden