Blogg
2 november 2015 20:45

Tack och adjö

Nu är Helsingborg Horse Week över för denna gången. Jag vill börja med att tacka arrangörerna och all personal för en fantastiskt tävling som jag tror kommer inspirera till flera liknande arrangemang i framtiden.

Med tanke på all sand som fastnat precis överallt får vi bara hoppas att hästtävlingar får komma tillbaka in i arenor som används till andra saker i vanliga fall, för ska jag vara helt ärligt är jag väldigt glad över det faktum att jag inte är ansvarig för städningen av arenan. De kommer troligtvis hitta sand lite varstans i en väldigt lång tid framöver.

Söndagen gick utmärkt och det var massor med ekipage som levererade superrundor. Omhoppningen i Grand prixen blev en riktig rysare och förstapriset togs hem av Tom Krog som gjorde en utmärkt väldigt snabb omhoppning. Det är kul att så många svenska ryttare får en chans att plocka hem poäng på internationella tävlingar och jag  tror att steget ut i Europa blir mindre när man får möjlighet att rida internationella tävlingar på arenor hemma i Sverige.

För min del har veckan varit väldigt utvecklande och det har varit så givande att lyssna både på duktiga banbyggare och ryttare. Det har varit intensiva dagar och det känns i kroppen idag. Det blev en del bärande under veckan och tillsammans har vi byggt totalt 40 klasser.

Med det vill jag tacka för förtroendet här på Ridsport.
/Lisa

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden