Ponny
20 augusti 2016 08:18

Terrängdag på Ponny-EM

Hoppryttarna firar sitt lagsilver hela dagen ida på Vilhelmsborg, ponnyerna har i alla fall vilodag. Terrängmomentet startar i eftermiddag och Clara Egholm Hebsgaard ska rida för att få till en finalplats till küren.

Terrängdag på Ponny-EM
Terrängbanan har fått kungligt godkännande, Prinsessan Mary har inspekterat och fått banvisning av ansvarige banbyggaren Lars Christensson. MARIA SCHACHTi

Idag gäller det för fältävlansryttarna att arbeta sig uppåt från lagets åttonde plats, det kan bara bli bättre. Med bara tre ekipage är det en tuff uppgift. 

Första start går kl 13 och sista ekipaget går ut 16:16, startlista
Starttider för de svenska ekipagen
13:52 Patricia Hallberg / Tingeling
15:04 Ebba Christensson / Timbacktoo
15:56 Selma Hammarström / Sligo Fortunus

Terrängbanan som är designad av Lars Christensson.

Clara Egholm-Hebsgaard och Extrem fick en vilodag och startar 10:42 på idag.
För Linnéa Holmgren och Fleuramo’s Justin på 11:e plats respektive Victoria Wåhlin med Janine WE på 16:e plats blir det en förmiddag av spänd väntan för att se m det räcker till final. Ebba Nilsson på Roman ligger nu 17:e plats och sannolikhet att vara bland de 18 i final är inte så hög, hoppas gör vi alltid. Varje nation får ha max tre ekipage i finalen så minst 19:e plats kan ge finalbiljett då Tysklands fyra ryttare ligger högt.

Resultat dag1
Startlista dag 2

Hoppryttarna rider inte mästerskapsklasser idag, samtliga är vidare alternativt är inte med i startlistorna för tröstfinalen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden