Hoppning
10 februari 2017 15:10

Tidning prisade hoppryttare

Visst uppmärksammas ryttare för sina prestationer på tävlingsbanorna. Senast är det Ottilia Lundgren som utsetts till Ņrets junior av Lerums Tidning.

Tidning prisade hoppryttare
Ottilia Lundgren utsågs till Årets junior av Lerums Tidning för sina fina insatser under 2016.

16-åriga Ottilia Lundgren fick utmärkelsen bland annat för sin insats när Sverige tog lagsilver vid junior-EM i hoppning. Men konkurrensen var hård och juryn fick fundera länge innan de valde den talangfulla ryttaren framför lika talangfulla och meriterade seglare och konståkare.

– Det har varit ett fantastiskt år och då tycker jag verkligen att det är roligt att få en sån här utmärkelse, säger Ottilia till Lerums Tidning.

Tidningen har också en lång intervju med Ottilia där hon berättar om framgångarna och framtiden.

Ytterligare en ryttare fanns med i diskussionerna när 2016 års bästa idrottsprestationer skulle utses. Karin Martinsen var nominerad i kategorin Årets Idrottare, men fick ge sig mot seglaren Anna Östling som bland annat tog VM-guld.

Läs intervjun med Ottilia Lundgren i Lerums Tidning här. 
I går fick också Malin Baryard-Johnsson titeln Årets kvinnliga idrottare vid en annan gala i Norrköping. Så visst finns det sportredaktioner som har koll på ridsport – även om ännu fler vore önskvärt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden