Dressyr
25 mars 2022 17:33

USA-placeringar för Tinne och Devanto

Ny placeringDe fortsätter plocka placeringar i landet i väst, Tinne Vilhelmson Silfvén och Devanto. På torsdagkvällen blev det en tredjeplats i en fyrstjärnig Grand Prix. I lördagens Grand Prix kür blev ekipaget femma.

USA-placeringar för Tinne och Devanto
Tinne Vilhelmson Silfven och Devanto vid en tidigare prisutdelning, Foto Sara Hellner

Devanto (HOLST val f- 09, e De Chirico 3-Lorentin I, uppf Holger Wesselmann, äg Lövsta stuteri AB) och Tinne Vilhelmson Silfvén slutade trea i torsdagens fyrstjärniga Grand Prix i Wellington, där ekipaget tävlat sedan mitten på januari.
De satte 71,261 procent.

Segern gick till svårslagbara ekipaget Adrienne Lyle och Salvino från USA med 78,566 procent och på andra plats kom Brittany Fraser-Beaulieu från Kanada med All In, 71,500 procent.

I lördagens fyrstjärniga Grand Prix kür blev Devanto femma med 74,43 procent. Även här vann Salvino med 85,58 procent.

Enligt Svenska Ridsportförbundet var denna tävlingshelg den sista för det svenska teamet från Lövsta i årets USA-tour och nu väntar hemresa till Sverige.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden