Prylspaning
20 november 2014 10:05
Ridsportplus

Tips till julklappssäcken

Det är ungefär en månad kvar till jul och det är hög tid att tänka på julklapparna. Om du har brist på fantasi följer här några tips som passar hela familjen.

Tips till julklappssäcken

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du tre möjligheter:

Prenumerera på Ridsport


Om tomten inte kommer med en levande häst kanske denna gunghäst blir minst lika uppskattad. Fördelen är att den är billig i drift och går att förvara i garderoben när man inte orkar rida. Hästen kostar från 1000 kronor beroende på pälsfärg. www.littlebirdtoldme.co.uk


Varma fötter
Ett par varma tofflor blir en omtyckt present, speciellt efter en kall dag i stallet. Tofflorna finns att köpa i både barn och vuxenstorlek. Hos www.equito.se kostar de 139 kronor.

 


Snygg pappershållare

Har kompisen tråkig hållare till hushållspappret? Här har du lösningen och den perfekta presenten. Passar lika bra i sadelkammaren som hemma på köksbordet. Cirka 370 kronor kostar pappershållaren hos www.riveredgeproducts.com.


Håller kaffet varmt
Vad köper man till en person som har allt? Kanske en fin termosmugg med hästtryck. Muggen kostar endast 74 kronor + frakt så köp en till dig själv också. www.riveredgeproduckt.com


Vackert armband
Ett glänsande armband med bettdekoration gör vem som helst glad. Armbandet är 19 cm långt och pläterat med 14 karats guld. Klicka hem det för 299 kronor hos www.equito.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-