Ponny
31 mars 2013 11:36

Svensk seger i Baltic Cup

Mathilda Bohlin och Butter Scotch stod för enda svenska finalsegern under sista dagen på Baltic Cup som har ridits på Grevagården.

Svensk seger i Baltic Cup
Det blev en svensk finalseger i Baltic Cup genom Mathilda Bohlin och Butter Scotch i kategori B. Roland Thunholm

I B-ponnyernas final blev det svenskt på första plats. Det var Mathilda Bohlin och hennes Butter Scotch som lyckades bäst på medelsvår B-banan. Ekipaget var ett av fyra som slutade på noll fel efter de tre rundorna. 

I C-ponnyernas final på medelsvår A-nivå blev det danskt i finalens topp genom Philippa Linde och Tullineaskey Fear Idea. Bästa svenska ekipage här var Julia Persson och Poetic Annie med en andraplats. Det var tajt i toppen med endast 13 hundradelar mellan ettan och tvåan. 

Även i D-ponnyernas final toppade en danska. Benedicte Rie Truelsen red My cousin Bland Dee till seger i medelsvår A-klassen. Julia Dahnelius var bästa blågula ekipage med en andraplats tillsammans med Brad Pitt. Hon och segraren var de enda som slutade med tre nollor i protokollet. 

Läs mer

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden