Ponny
18 augusti 2016 09:15

Torsdag på Ponny-EM

På Ponny-EM i Vilhelmsborg delas det idag ut lagmedaljer i dressyr, hoppningen börjar och fälttävlansdressyren startar med halva gänget idag och resten under fredagen.

Torsdag på Ponny-EM
En häftig invigning med nation för nation på scenen, här Sverige med fältävlan, dressyr och hopplagen på scen. Lagledaren för dressyren Bobo Lundberg i mitten.

Onsdagen kvällen betydde invigning med alla nationer på scenen, musik och utsläpp av vita duvor.

Idag fortsätter allvaret med resten av dressyrekipagen. Först ut idag är Ebba Nilsson som rider Roman med start 9:30. Sist ut i svenska laget är Clara Egholm-Hebsgaard på Extrem som startar 12:36. Efter henne är det bara fyra ekipage innan dressyrens lagmedaljer är klara. Bland dem startar Louise Christensen på Vegelins Goya för Danmark, ett starkt ekipage. 

Hopplaget rider idag individuellt kval där alla fem ekipagen får starta, lagryttarna ska vara klara innan start. Det är en tidshoppning enligt bedömning A. 
Startlista
Banskiss

Fälttävlanslaget består av ttre ekipage och det innebär att endast en ryttare rider i första delen av dressyrmomentet idag. Det är Patricia Hallberg som är först ut med Tingeling.
Startlista

Resultatsida EM

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden