Sportnytt
15 november 2016 16:25

TR I och TR III för 2017 är klara

Nu finns TR I (Gemensamma bestämmelser) och TR III (hoppning) i nästa års upplaga ute på Ridsportförbundets hemsida. Förbundet har även gjort en sammanställning med några av de viktigaste ändringarna.

TR I och TR III för 2017 är klara
TR I och TR III för 2017 är nu klara (arkivbild)

Svenska Ridsportförbundet har idag lagt upp två av 2017 års TR på sin hemsida. Det gäller TR I som omfattar gemensamma bestämmelser, samt TR III som omfattar hoppning. 

I TR I kan man bland annat läsa att det från och med 2017 bara krävas två startande för att det skall bli en tävlingsklass mot tidigare tre startande, och att gymkhana nu får ett nytt namn och kallas Mounted games. I TR III kan man läsa om att det nu bara behövs två felfria grundhoppningar i L:A för att kvalificera sig till Msv:B mot tidigare tre felfria rundor, och att alla unghästar måste kvala till sina klasser i fortsättningen oavsett ryttare. Här hittar du nya TR och ett axplock av 2017 års ändringar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden