Sportnytt
26 september 2019 10:44

Tre landslagsledare i hoppning söks

JobbannonsHar du ett djupt engagemang för ridsport och erfarenhet av att leda? Är du van att arbeta strukturerat och kan prata riktigt bra engelska? Då kan du söka uppdrag som ledare för ungdomslandslagen i hoppning.

Tre landslagsledare i hoppning söks
Ulrika Bidegård är landslagsledare för ponny och Svante Johansson för junior/Young rider. Nu söks deras efterträdare. Foto: Annelie Frank

Nu är jobbannonsen ute. Svenska Ridsportförbundet söker tre ledare för ungdomslandslagen i hoppning, efter att samtliga nuvarande ledare har beslutat lämna sina uppdrag vid årsskiftet.

Det är alltså Svante Johansson, Ulrika Bidegård och Helena Holm som ska ersättas.
Svenska Ridsportförbundet efterlyser på sin hemsida personer som är väl insatta i hoppningen på nationell och internationell nivå, och som kan vara goda representanter för svensk hoppsport och Svenska Ridsportförbundet.

Uppdraget går ut på att leda ungdomarna vid nationshoppningar och internationella mästerskap samt arbeta mot sportsligt uppsatta mål, samt dessutom aktivt verka för en kreativ och harmonisk miljö i landslagen och inom ryttarens team under nationshoppningar och mästerskap, skriver förbundet på hemsidan.

Sista ansökningsdag är 16 oktober.
Läs mer på SvRF:s hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden