Ridsport Play
8 maj 2018 08:44

Tre månader efter olyckan: Världstvåa i toppform gör comeback

Fit to competeDåvarande världsettan Kent Farrington drabbades av en fraktur under en tävling i Florida i februari. Nu visar han det spänstiga resultatet av sin rehab i ett klipp och meddelar att han gör comeback till helgen.

Tre månader efter olyckan: Världstvåa i toppform gör comeback
Kent Farrington är snart tillbaka – mer snabbfotad än någonsin. Foto vänster: Kit Houghton

Olyckan inträffade i Wellington i februari när Kent Farrington, då etta på världsrankningen, föll av familjen Gates häst Lucifer V i en 1,30. Kent Farrington var snabb med att lova att han snart skulle vara tillbaka och efter nära tre månaders frånvaro är det dags för comeback i Royal Windsor Horse Show.

Under sin konvalescens har ryttaren blivit omsprungen av Harrie Smolders på rankningen och är numera världstvåa, men han har minsann inte legat på latsidan under tiden. I en video som ger en snabbversion av träningen efter olyckan visar Farrington bevis på att han definitivt är ”fit to compete” och redo att åter ge sig i kast med konkurrenterna i toppskiktet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden