Hoppning
13 februari 13:31

Tredje 1,50-segern i rad till Emma Emanuelsson

Trippla GP-segrarEmma Emanuelsson tog helgens andra 1,50-seger med Chaploon, och helgens tredje totalt, när hon under söndagen återigen red in som etta vid Borås Grand Prix.

Tredje 1,50-segern i rad till Emma Emanuelsson
Emma Emanuelsson och Chaploon var felfria och snabbast i dagens 1,50-klass. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Roland Thunholm

Under fredagen tog Emma Emanuelsson hem 1,50-segern med Chaploon i guldrundan vid Borås Grand Prix. På söndagen var det dags igen när ekipaget även tog hem finalsegern i guldrundan efter en rafflande omhoppning. Flera andra ryttare försökte men ingen var i närheten av segertiden på 38,86 sekunder. För segern fick Emma 35 000 kronor.

Det var hennes tredje 1,50-seger för helgen. Under lördagen slog hon nämligen till med en 1,50-seger i sista omgången av ATG Riders League tillsammans med landslagshästen Stakantura. Emma Emanuelsson har varit överlägsen ligan igenom och kan nu ladda för den största prispengen någonsin på en nationell tävling när totalfinalen avgörs i Kungsbacka den 9-13 mars.

Tvåa i söndagens 1,50-klass var Linda Heed och Decurio med tiden 39,61 sekunder. Anna Persson och Camelon knep tredjeplatsen medan Viktor Edvinsson och Wyclef Jean blev fyra.

Resultatlista 1,50 i Borås.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden