Dressyr
22 juli 2016 16:12

Flera Intermédiaire-vinnare

Märit Olofsson Nääs och Amanda Eklund vann varsin Intermédiaire-klass på Hagfors Uddeholms Ridklubbs nationella dressyrtävlingar på fredagen. Elisabeth Ŗstberg Roos vann på samma nivå hos Lilla Edets Ridklubb.

Djursholmsryttaren Märit Olofsson Nääs red Strolchi till seger på 67,671 procent i Hagfors Uddeholms Intermédiaire IB. Klassen hade fem startande. 

Amanda Eklund vann fredagens Intermédiaire A tillsammans med Germanicus. Ekipaget, som tävlar för Segersta Sportryttare, slutade på 62,269 procent i klassen som hade fyra startande. 

Tävlingarna fortsätter på lördag och söndag med bland annat flera Intermédiaire-klasser, en Grand Prix och unghästklasser. 

Elisabeth Östberg Roos vann en Intermédiaire IB hos Lilla Edets Ridklubb där det också har varit nationella tävlingar på fredagen. Hon red Ducati till seger i klassen som hade elva startande. Elisabeth Östberg Roos tävlar för Björbäcks Ryttarförening och hon vann med 65,794 procent.

Även tävlingarna hos Lilla Edet fortsätter i helgen, med bland annat flera Intermédiaire och en Grand Prix på programmet. 

Resultat, Hagford Uddeholm

Resultat, Lilla Edet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden