Fälttävlan
6 oktober 2019 22:30

Två svenska tredjeplatser i Bad Segeberg

InternationelltMalin Petersen och Louise Romeike tävlade i tyska Bad Segeberg i helgen. Där tog de hand om varsin tredjeplaceing.

Två svenska tredjeplatser i Bad Segeberg
Malin Petersen och Louise Romeike red hem varsin tredjeplats i helgen (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm

I tyska Bad Segeberg har det ridits tvåstjärnig internationell fälttävlan i helgen. För svensk del blev det två placeringar i två CCI2*-S.

I CCI2*-S med 38 ekipage placerade sig Malin Petersen och Ebony II på tredje plats med 32,8 straff. Ekipaget gick in på tredje plats efter dressyren och var felfria över hinder i såväl banhoppning och terräng, men åkte på fyra straff för tiden i terrängen. Vann gjorde hemmaryttaren Peter ThomasenSir Boggles på 29,1 straff.

I CCI2*-2 med 51 startande placerade sig Louise Romeike trea med Feline på 42,5 straff. Även Louise gick in som trea efter dressyren men åkte på åtta fel i banhoppningen. En felfri terräng resulteradei avancemang i listan. Klassen vanns av Annika Sievert, Tyskland, på Ivano med 35 straff.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden