Hoppning
10 november 2019 08:02

Vi räknar ner inför världscupen i Verona

Tredje omgångenHenrik von Eckermann har haft bästa flytet i Verona, medan Peder Fredricson i ett sent skede ändrade sitt hästval inför söndagens världscupomgång.

Vi räknar ner inför världscupen i Verona
Stephanie Holmén och Flip's Little Sparrow är ett av tre svenska ekipage i världscupen i Verona. Arkivbild: Roland Thunholm

Tre svenska ryttare är redo för startsignal när den tredje omgången av FEI:s världscup i hoppning avgörs i italienska Verona.

Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow är först ut med startnummer 12. Därefter kommer Peder Fredricson med H&M Kristian K som nummer 34 och Henrik von Eckermann med Hannah som nummer 36, med bara två ryttare efter sig.

Svenskarna har plockat en del rosetter i Verona. I fredags blev Stephanie och Diero Lux N placerad som sjua i en 145-hoppning, medan Henrik och Best Boy blev sexa i en 150-klass. Under lördagen tog Henrik en fjärdeplats i 145-hoppningen tillsammans med Fancy Me.

I samma klass valde Peder att utgå tillsammans med H&M All In och han kommer inte till start i världscupen med Allan, utan med H&M Christian K.

I lördagens stora klass, en 155-hoppning, var det Stephanie och Sparven som lyckades bäst av svenskarna med 4 fel.

Världscupklassen startar 14.15.

Svt sänder i Svt 1 med start kl 14.10, samt i Svt Play

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden