Blogg
8 maj 2014 06:45

Vilken dag!

Wow, en sån onsdag! Fullt bemannade med tre praktikanter, Ronald och jag gjorde denna dag helt kalaskul. Startade som vanligt med att mocka, det blev extra städning av fronterna på boxarna, tömma avloppet i vattenspiltan, damma spindelväv och damma sargkanten på ridbanan.

Adelinde red Zephyr först idag. Han skulle göras alldeles extra fin för efter lunch visades han upp i öppningsceremonin för KNHS i Ermelo. Därefter red hon ett kanonpass på Parzival (vilket märks lite extra för att han håller alla fötter på marken lättare när jag ska borsta av honom) och Aqiedo. Klockan 12 kom ägarna av Fleau de Baian, Parzivals helbror, och såg när han dansade fram med Adelinde i ridhuset och de var mäkta imponerade över hans utveckling sen de såg honom sist i december.

Elysee fick också gå en sväng i ridhuset efter det och sen åkte Adelinde till Ermelo för att delta i en intervju och förbereda sig inför ceremonin med Zephyr. Ronald körde dit Zephyr och vi tjejer stannade hemma för att göra klart det sista för dagen och longera Zizitop (e Scandic) och lyckligtvis gick hela ceremonin att se live så vi var bänkade i fikarummet! När Adelinde väl kom in på banan så blev internet supersegt så videon buffrade nästan hela hennes uppvisning så vi fick böja oss mer eller mindre med kommentarerna och deras besättelse därifrån när de kom hem :). Det som var extra för denna ceremoni var att självaste kungen av Holland satt på VIP-läktaren och jag kände mig riktigt stolt över att ha fått göra Zephyr så fin inför dagen!!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden