Sverige
14 januari 2021 19:55

Vinn kollektion från H&M till din förening

Unik tävlingNu kan Sweden International Horse Show i Friends komma till just din klubb eller förening! Finalisterna i Ridsports och H&M We Love Horses stora tävling Sveriges mest hållbara ridklubb får nämligen dela på funktionärskollektionen som togs fram för den inställda hästfesten 2020. Här hittar du allt du behöver för att vara med.

Vinn kollektion från H&M till din förening
Nu kan din klubb vinna funktionärskollektionen från SIHS 2020! Läs allt om tävlingen, med sportchefen och OS-ryttaren Malin Baryard Johnsson i juryn. Foto: H&M

Hur jobbar din klubb eller förening med hållbarhet?

I samarbete med H&M We Love Horses efterlyser vi på Ridsport nu de ridklubbar eller föreningar som kommit riktigt långt med sitt hållbarhetsarbete.

Ladda upp en film på Instagram där ni berättar om ert arbete och var med och tävla om hundratals plagg från H&M We Love Horses funktionärskollektion. Kläderna kom aldrig till användning då 2020 års tävlings ställdes in på grund av pandemin.

– Hållbarhet är en av vår tids viktigaste frågor. Att 2020 års funktionärskollektion kan komma några av Sveriges klubbar och föreningar till del, samtidigt som de sprider sina goda initiativ, är fantastiskt roligt, säger Malin Baryard Johnsson som tillsammans med Peder Fredricson, H&M:s Christina Bjerkander och Ridsports webbchef Lina Nydahl sitter i juryn som korar de tre finalisterna.

Kollektionen består av västar, hoodies, byxor, vantar, mössor och ridstrumpor.

Hm-klader2v1a9435
Funktionärskollektionen finns i uppsättning för både dam och herr och består av flera klädesplagg. Foto: H&M
Hm_hallbarhet-1002
Tre finalister får dela på den flera hundra plagg stora kollektionen. Foto: H&M

För att vara med och tävla gör ni så här:

Fakta

Spana in priserna

Sveriges mest hållbara ridklubb

#welovehållbarhet

1:a pris

Väst Dam: 80 st
Pile Hoddie Dam: 80 st
Byxor Dam: 80 st
Handskar Dam: 50 st
Väst Herr: 40 st
Skjorta Herr: 40 st
Byxor Herr: 40 st
Handskar Herr: 40 st
Mössa Unisex: 50 st
Ridstrumpor: 80 st

2:a pris

Väst Dam: 60 st
Pile Hoddie Dam: 40 st
Byxor Dam: 40 st
Handskar Dam: 40 st
Väst Herr: 20 st
Skjorta Herr: 20 st
Byxor Herr: 20 st
Handskar Herr: 20 st
Mössa Unisex: 50 st
Ridstrumpor: 60 st

3:a pris

Väst Dam: 40 st
Handskar Dam: 30 st
Väst Herr: 20 st

Handskar Herr: 20 st
Mössa Unisex: 50 st
Ridstrumpor: 40 st

4:e-5:e pris

Kepsar

 

  • GÖR EN FILM, där ni utförligt berättar hur ni arbetar med hållbarhet i er verksamhet. Vi vill se konkreta exempel och en tydlig guidning på anläggningen. Lägg även in en intervju där någon på er klubb/förening berättar om ert hållbarhetsarbete och varför det är viktigt för er. Längd på filmklippet max tre minuter.
  • LADDA UPP filmen på Instagram (obs kontot måste vara öppet annars kan vi inte se det). Tips: Filmklipp över en minut laddas upp via IGTV.
  • TAGGA klippet med #welovehållbarhet
  • TÄVLINGEN AVSLUTAS den 7 februari klockan 23.59. Filmklippet måste alltså laddas upp före dess för att ni ska kunna vara med och tävla.
  • Juryn väljer ut de tre klubbar/föreningar som går vidare till finalomgången där vi ställer fördjupande frågor om ert arbete. Därefter rangordnas finalisterna av juryn.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden