Hoppning
15 oktober 2017 15:18

Von Eckermann GP-vinnare på lånad häst

HoppningHenrik von Eckermann slog till och vann en Grand Prix över 1,45-hinder på det internationella trestjärniga meetinget i Peking.
Och han gjorde det med en lånad häst.

Von Eckermann GP-vinnare på lånad häst
Henrik von Eckermann vann med över en sekund tillgodo på tvåan, Lauren Hough, USA under meetinget i Beijing. (arkivbild) Foto: Roland Thunholm

 

Många toppryttare var på plats i Peking för att rida stortävlingen Beijing Masters 2017, och de flesta av dem red på lånade hästar.

Henrik von Eckermann red Cincitty (KWPN val f 2007 e Numero Uno-G.Ramiro Z, äg Mechthild Distel) i Grand Prix-hoppningen över 1,45-hinder. Ekipaget var ett av elva som var felfria i grundomgången. I omhoppningen höll sju av dem nollan igen. Henrik von Eckermann var dock snabbast av dessa och vann med över en sekund tillgodo på tvåan, Lauren Hough, USA, och Leonidas.

Thank you, Cincitty 🙌🏻 Winners in the @longines Grand Prix in Beijing 😊 #beijingmasters2017 #sunday #top #friends #longinesequestrian

A post shared by Von Eckermann Sport Stable (@voneckermannsportstable) on Oct 15, 2017 at 4:10am PDT

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 132 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-