Hoppning
22 augusti 2018 16:25

von Eckermann håller clinic i Sverige

ClinicMästerskapsryttaren och världssjuan Henrik von Eckermann kommer hem till Sverige för att hålla en clinic i höst.

von Eckermann håller clinic i Sverige
Henrik von Eckermann kommer till Sverige för att hålla clinic i oktober. Bilden är från ett tidigare tillfälle när den VM-aktuella ryttaren höll clinic i Sverige. Foto: Roland Thunholm

VM-aktuelle och Tysklandsbaserade Henrik von Eckermann kommer till Sverige och Flyinge för att hålla en clinic i höst. Detta berättar Flyinge på sociala medier.

Henrik von Eckermann är en av Sveriges mest framgångsrika hoppryttare och är just nu rankad sjua i världen. Det är inte så ofta han kommer till Sverige för att dela med sig av sin kunskap, men nu får Flyinge alltså besök av stjärnan den 31 oktober.

– Henrik arbetar systematiskt med varje häst utifrån de individuella förutsättningar som finns. Han är extremt noga med att befästa varje del i hästens utbildning. Det ska bli fantastiskt roligt att få ta del av hans system och se mer hur han tänker och arbetar sina hästar när han kommer till Flyinge, sa Ann Catrin ”Ancan” Carlsson på Flyinge i ett tidigare pressmeddelande om clinicen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden