Hoppning
30 oktober 2022 17:05

Wilma sexa i världscupen i Lyon

LyonDet blev Julien Epaillard som tog hem segern i världscupfinalen i Lyon. Wilma Hellström kom till omhoppning och slutade sexa där.

Wilma sexa i världscupen i Lyon
Wilma Hellström och Cicci BJN (arkivbild) Foto: Nacho Olano

Bara sex av de 40 ekipagen tog sig till omhoppning i Lyon, och där visade Julien Epaillard  att det var hans helg. Han vann omgången med Caracole de la Roque.

Tvåa blev  Marlon Modolo Zanotelli med Jur Vrieling som trea, Penelope Leprevost som fyra och Danmarks Andreas Schou som femma.

Wilma Hellström
och Cicci BJN var det enda av de tre svenska ekipagen som nollade i grundomgången och kom till omhoppning. Ekipaget slutade sexa med 8 fel i omhoppningen, vilket ger Wilma 11 världscuppoäng.

Petronella Andersson och Castres van de Begijnakker Z var i mål med 8 fel i grundomgången, och Henrik von Eckermann fick tre rivingar och ett tidsfel, totalt 13 fel, med Hollywood V.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden