Sverige
11 mars 2015 10:02

Mästare möts på is

Tre regerande världsmästare inom islandshästvärlden möts i en gemensam uppgörelse på is i slutet mars när Tölt on Ice går i Kungsbacka ishall.

Mästare möts på is
Världsmästarekipaget Hnokki frá Fellskoti och Jóhann Rúnar Skúlason är ett av många ekipage som gör upp i Tölt on Ice den 28 mars.

Det är den 28 mars som Tölt on Ice hålls. De deltagande världsmästarna är Jóhann Rúnar Skúlason, världsetta i tölt (T1), Josefin Birkebro, världsetta i pass (P2) och Magnús Skúlason, världsetta i femgång (F1). Klart är också att Jóhann Rúnar Skúlason tar med sig vinnarhästen från VM i Berlin 2013, hingsten Hnokki frá Fellskoti. Ekipaget tog VM-guld i tölt på poängen 9,61 (av maximalt 10).

Startfältet på 36 ekipage innehåller också många skickliga ryttare från Island, Danmark, Norge, Finland och England. Detta berättas i ett pressmeddelande från arrangören. 
– Vi är stolta att kunna presentera ekipage i världsklass, säger tävlingsledaren Carina Andersson i pressmeddelandet.
– 
Vår ambition med Tölt on Ice är att visa hur fantastiska dessa hästar är. 

Det blir såväl elitklass som klasser för juniorer och Young Riders i Kungsbacka ishall. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden